WAT IS SPORT EVENT SOEST?

Sport Event Soest (SES) is een interkerkelijk team jongeren dat hun geloof in de praktijk brengt en doorgeeft aan jongeren en kinderen in Soest. Dit doen wij door sport, spel, persoonlijke aandacht en gesprekken. Hiermee zijn wij getuigen van Jezus’ liefde in ons en voor de ander. Iedere eerste zondag van de maan staan we van 14:00 tot 16:00 op het sportveld de Eng.

Dit jaar is van 23 tot en met 27 juli het Zomerevent.  ’s Middags is er een programma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar van 14.00 tot 16.00 uur. ‘s Avonds zijn jongeren van 13 t/m 25 jaar welkom op de Eng tussen 19.00 en 21.00 uur. Op vrijdag 27 juli is het SEStival! Hier zijn alle leeftijden welkom, ook de afsluitende BBQ is gratis.

In de pauze maken wij van de gelegenheid gebruik om door een verhaal of toneelstuk onderwerpen aan te snijden, waarover we met de kinderen en jongeren op het veld kunnen doorpraten. Kom gerust kijken en kennis maken.

ONTMOET HET MAANDELIJKSE TEAM!

Elke eerste zondag van de maand staat een team op de Eng om te sporten. Hieronder ziet u wie er allemaal in het team zit.

Albert
AlbertTeamlid
Danny
DannyTeamlid
Frederik
Frederik Teamlid
Matthias
Matthias Teamlid
Mirthe
MirtheTeamleider
Lotte
LotteTeamlid
Richard
RichardTeamlid
Roelof
Roelof Teamlid
Remco
RemcoTeamleider
Ruben
RubenTeamleider
Sophie
SophieTeamlid
Taeke
TaekeTeamlid
Yaron
YaronTeamlid

BID MEE VOOR HET ZOMEREVENT

FOTO’S VAN SPORT EVENT SOEST