Loading...
SES 2018-06-05T13:19:36+00:00

WAT IS SPORT EVENT SOEST?

Sport Event Soest (SES) is een interkerkelijk team jongeren dat hun geloof in de praktijk brengt en doorgeeft aan jongeren en kinderen in Soest. Dit doen wij door sport, spel, persoonlijke aandacht en gesprekken. Hiermee zijn wij getuigen van Jezus’ liefde in ons en voor de ander. Iedere eerste zondag van de maan staan we van 14:00 tot 16:00 op het sportveld de Eng.

Dit jaar is van 23 tot en met 27 juli het Zomerevent.  ’s Middags is er een programma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar van 14.00 tot 16.00 uur. ‘s Avonds zijn jongeren van 13 t/m 25 jaar welkom op de Eng tussen 19.00 en 21.00 uur. Op vrijdag 27 juli is het SEStival! Hier zijn alle leeftijden welkom, ook de afsluitende BBQ is gratis.

In de pauze maken wij van de gelegenheid gebruik om door een verhaal of toneelstuk onderwerpen aan te snijden, waarover we met de kinderen en jongeren op het veld kunnen doorpraten. Kom gerust kijken en kennis maken.

BID MEE VOOR HET ZOMEREVENT

ONTMOET HET MAANDELIJKSE TEAM!

Elke eerste zondag van de maand staat een team op de Eng om te sporten. Hieronder ziet u wie er allemaal in het team zit.

Arjan Geersing
Arjan GeersingTeamlid
Frederik Wijland
Frederik WijlandTeamlid
Matthias Ghobrial
Matthias GhobrialTeamlid
Mirthe Kooima
Mirthe KooimaTeamleider
Remco Scholten
Remco ScholtenTeamleider
Richard Bosland
Richard BoslandTeamlid
Roelof Praamsma
Roelof PraamsmaTeamlid
Ruben Nicolas
Ruben NicolasTeamleider
Sanne Bruijn
Sanne BruijnTeamlid
Sophie Schneider
Sophie SchneiderTeamlid
Taeke Driebergen
Taeke DriebergenTeamlid
Yaron Kooima
Yaron KooimaTeamlid

FOTO’S VAN SPORT EVENT SOEST